Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El 16 de juliol tindrà lloc un taller en línia sobre màrqueting digital en Sant Antoni de Benaixeve

El taller s'emmarca en el programa de tallers sobre emprenedoria organitzat per la regidoria de Comerç i Impuls Local

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou taller formatiu dins del cicle “De comerç i emprenedoria va el joc”.

El pròxim taller serà “Màrqueting Digital. Aprèn a promocionar-te” de la mà de Xavi Barrachina, professional del disseny estratègic i innovació.

La ponència en línia tindrà lloc divendres 16 de juliol a les 10 hores. Serà gratuïta i les places seran limitades, per la qual cosa serà necessària la inscripció prèvia abans del 12 de juliol, a través del següent enllaç: https://forms.gle/UC9UzDPJfzTfMWCC8

Tots els materials, presentacions i dades compartides s'enviaran als assistents perquè puguen posar en pràctica allò après.

El Màrqueting Digital es configura ja com una eina imprescindible en l'àmbit laboral; una competència cada volta més necessària i útil per a tot professional, a fi de promoure productes i serveis en internet.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :