Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Conselleria de Sanitat dóna el Vistiplau al nou centre de salut de Sant Antoni de Benaixeve


La parcel·la proposada és la situada entre els carrers Nieva, Túria i Puríssima, enfront de l'actual consultori auxiliar

En el ple ordinari de demà 29 de juliol es preveu aprovar l'inici dels tràmits per a l'adequació del solar i la seua posterior cessió

Després de dos anys de reunions entre l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve i Conselleria de Sanitat, l'ens del Consell ha comunicat l'aprovació del projecte per a la construcció d'un nou centre de salut a la localitat.

El projecte havia sigut presentat amb anterioritat per l'equip de govern local, on s’incloïen les necessitats emeses per la Coordinació del departament de salut de l'Arnau de Vilanova, al qual s'adscriu Sant Antoni. Amb la seua aprovació, Sanitat reconeix la necessitat d'un nou centre de salut per al municipi.

Una volta rebuda la comunicació, l'Ajuntament inicia els tràmits per a la cessió d'un solar que reunisca les característiques estipulades per Conselleria per a la construcció de la infraestructura, això és, un centre de 1645 metres quadrats de planta. Així, en la sessió plenària ordinària de demà 29 de juliol, s’hi preveu l'aprovació de l'inici dels tràmits per a l'adequació d'aquest solar i la seua posterior cessió.

La parcel·la proposada pel consistori és la situada entre els carrers Nieva, Túria i Puríssima (enfront de l'actual consultori auxiliar), on ara hi ha diversos locals municipals. Les associacions usuàries d'estos locals ja han sigut informades per l'equip de govern i tindran els seus nous espais en la futura Casa de la Cultura, el projecte de la qual ja es troba en marxa.

La Conselleria de Sanitat assumirà l'execució de les obres i, per part seua, el consistori realitzarà el projecte.

Totes dues administracions han coincidit que la construcció del nou centre de salut donarà resposta a una necessitat apressant per al municipi, atès que Sant Antoni només compta amb un consultori auxiliar per a un cens de més de 9.000 habitants; una població que continua creixent exponencialment i que necessita veure ampliats els seus serveis sanitaris.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :