Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Concloses les proves ordinàries d'accés al Conservatori de Llíria


El Conservatori Professional de Música de Llíria ja ha donat per concloses les seues proves ordinàries per a cursar el grau mitjà del curs 2021-2022, que permetran l'accés de 50 noves i nous alumnes procedents de la localitat edetana i de municipis de les comarques del Camp de Túria i els Serrans.

El regidor d'Ensenyaments Artístics de l'Ajuntament de Llíria, Paco García, ha afirmat que estos joves de les societats musicals de la localitat i altres poblacions veïnes "entren, així, amb nervis, ganes, il·lusió i molta preparació en un centre on compartiran grans moments musicals, que serviran per a enriquir la seua educació i formació futura".

A més, el Conservatori ha comunicat que, una vegada superada esta primera fase, en què en alguna especialitat s'ha generat una llista d'espera, encara queden disponibles un total de 47 places, entre les 14 especialitats instrumentals que s'imparteixen en el centre, per a una segona convocatòria que s'oferirà a principis de setembre.


 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon