Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Benaguasil sol·licita l'ajuda de la Generalitat per a poder situar dos aparcaments en sòl de l'ens autonòmic

 L'Ajuntament ha iniciat els contactes amb la Generalitat Valenciana per a sol·licitar la cessió per part de l'administració autonòmica de dues parcel·les situades al Carrer Fra Luis Amigó i Carrer Llíria.

Totes dues parcel·les sumen un total de 3.000m2 el que permetria al municipi albergar 100 noves places per a vehicles a través d'aparcaments perimetrals urbans.

Fa unes setmanes l'Ajuntament de Benaguasil i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer signaven un acord de cessió del solar propietat de l'entitat agrària situat al Carrer Palau que una vegada superat els tràmits administratius començarà a ser condicionat i des del consistori s'està treballant en la signatura d'un acord amb els propietaris d'un solar al Carrer Basseta. En cas d'obtindre el vistiplau de la Generalitat Valenciana, el municipi comptaria amb 4 ubicacions d'aparcaments perimetrals amb una capacitat total per a 160 places

En paraules de l'alcalde Ximo Segarra “el nostre objectiu és poder aconseguir la millora de la mobilitat a Benaguasil i donar resposta a una necessitat ciutadana creixent en els últims anys. Amb la cessió del solar del Carrer de Llíria es donarà resposta a una demanda veïnal d'una zona que ha crescut en els últims mesos amb l'arribada de nous veïns en diverses finques que estaven paralitzades molts anys i amb la cessió del solar del Carrer Fra Luis Amigó situat al costat de l'estació de MetroValencia millorarem la demanda d'aparcaments per a qui usen el transport públic per a desplaçar-se fins a València. Esperem comptar amb el suport de la Generalitat Valenciana a la proposta plantejada pel nostre municipi”.

parcel.la en Fra Lluis Amigó


Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :