Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sant Antoni: un nou taller desde l'àrea de Comerç i Impuls local, "Passos a seguir quan vols emprendere" el18 de juny

L'àrea de Comerç i Impuls local organitza un nou taller en línia sobre emprenedoria

El taller “Passos a seguir quan vols emprendre” tindrà lloc el pròxim divendres 18 de juny

La regidoria de Comerç i Impuls Local de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve organitza un nou taller formatiu dins del cicle “De comerç i emprenedoria va el joc”.

El pròxim taller serà el de “Passos a seguir quan vols emprendre” de la mà d'Ana G. Claramunt, sòcia economista en Eos Legal.

La ponència en línia tindrà lloc divendres 18 de juny a les 10h, serà gratuïta i les places seran limitades, per la qual cosa serà necessària la inscripció prèvia abans del 14 de juny, a través del següent enllaç: https://forms.gle/fmSxsLJGtiQ1cBS9A

El taller inclourà un temps per a consultes i debats. Tindrà 1 hora de durada i tots els materials, presentacions i dades compartides s'enviaran als assistents perquè puguen posar en pràctica allò après.

Estos tallers formen part d'un projecte d'impuls al comerç i a l'emprenedoria, amb la finalitat de motivar l'activitat comercial i empresarial del municipi a través de la gestió i l'aprenentatge de noves habilitats en esta matèria.
Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :