Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Sabjove organitza un concurs de cartells pel Dia Mundial de l’Orgull LGTBI+

El termini d’inscripció i lliurament dels treballs serà del 14 al 19 de juny i  va dirigit a joves d’entre 12 i 30 anys

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Orgull LGTBI+, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, a través de Sabjove, organitza un concurs de cartells dirigit a persones d'entre 12 i 30 anys del municipi.

A través d'aquest concurs, la regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut tracta de promoure la tolerància, la igualtat de drets davant la llei, la no discriminació i la dignitat de totes les persones entre els i les joves.

El termini d'inscripció i lliurament de cartells comença el pròxim 14 de juny, fins al dia 19. El lliurament es farà de manera presencial a Sabjove (c/Alcarava, 78) en horari de dilluns a divendres, de 9h a 21h, i els dissabtes de 10h a 14h.

Les bases de participació així com el formulari d'inscripció es troben disponibles al web de Sabjove: https://sabjove.wixsite.com/sabjove. Per a més informació les persones interessades poden contactar a través del correu electrònic sabjove@sabenageber.com o telefonant al 607 601 301Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :