Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Oberta a L'Eliana la inscripció per als cursos d'estiu del poliesportiu

L'oferta esportiva, oberta fins al dimecres 30 de juny, inclou natació, tennis, pilates, stretching o bodi balanç.

El Poliesportiu Municipal ha obert el termini d'inscripció per als cursos d'estiu 2021 de natació, tennis i activitats combinades de pilates, stretching o bodi balanç dirigides a xiquets, xiquetes i persones adultes.

El curs de natació per a menors, de 6 a 12 anys, s'impartirà en els mesos de juliol i agost en la piscina d'estiu descoberta, de 9 a 10.30 hores de dimarts a divendres. Les tarifes d'Escola Esportiva seran de 25 euros al mes per a empadronats i de 34 per a no empadronats per dues sessions setmanals distribuïdes entre dimarts i dijous o dimecres i divendres.

Per part seua, el curs de tennis s'oferirà per a menors a partir de 5 anys i per a adults, durant el mes de juliol. Aquesta modalitat esportiva s'impartirà en la Masia del Pilar, en dues pistes de terra batuda. La tarifa mensual inclou matrícula a tots els que no siguen alumnes de tennis de l'Escola Esportiva en la temporada d'hivern, amb accés a plaça per a aquesta última. El preu de la matrícula per a majors de 19 anys, per 2 hores setmanals, és de 48,08 euros i tarifa mensual de 27,24 per a les persones empadronades, mentre que per a les no empadronades la matrícula ascendirà a 52,08 euros i la tarifa mensual a 34,25 euros. Per part seua, els menors de 19 anys empadronats pagaran 33,06 euros per la matricula i una tarifa mensual de 21,23. Els menors no empadronats pagaran 40,06 euros i 28,24 euros, respectivament.

Finalment, l'opció d'activitats combinades 2+1 dirigides per a adults al juliol, s'impartiran a la sala d'aeròbic del poliesportiu i inclou una modalitat d'activitat dirigida (pilates, stretching o bodi balanç) amb dues hores d'entrenament setmanal. La tarifa mensual inclou, així mateix, matrícula per a tots, amb accés a plaça per a la temporada d'hivern de les Escoles Esportives. No obstant això, les persones interessades a realitzar una tercera hora setmanal, en la mateixa o diferent modalitat esportiva, poden fer-ho abonant un suplement. La matrícula serà de 33,06 euros i la tarifa mensual de 21,23 euros per als veïns i veïnes i de 40,06 euros la matrícula i mensualitat de 28,24 per a les persones no empadronades en la localitat.

Els fulls d'inscripció es poden recollir i entregar presencialment en les oficines del Poliesportiu o a través del telèfon 96 274 00 55, facilitant una adreça de correu electrònic.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon