Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera obri la piscina d'estiu


  • L'Ajuntament de Bétera obri la seua piscina d'estiu
  •  La piscina del Poliesportiu estarà oberta de 11:00h a 19:00h de dimarts a diumenge des d'aquest dissabte 26 de juny i fins al pròxim 5 de setembre.
  •  En compliment amb les mesures sanitàries, l'aforament estarà limitat i serà necessari accedir amb cita prèvia per a garantir el control d'accés.

Bétera inaugurarà l'estiu amb l'obertura de la piscina del Poliesportiu este dissabte dia 26. Des de les 11:00h i fins a les 19:00h de dimarts a diumenge tots els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de la piscina municipal i aplacar la calor estiuenca refrescant-se en la mateixa fins al pròxim 5 de setembre.

"El bon temps es presta a obrir ja les nostres instal·lacions que, donades les limitacions encara existents, amb gran faena i esforç per part dels serveis municipals i de l'àrea d'Esports, estaran en marxa aquest mateix dissabte", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Esports, Elia Verdevío.

L'obertura de la piscina està supeditada a les mesures sanitàries i per tant, comptarà amb aforament limitat. A més per a accedir serà necessari fer-ho reservant cita prèvia en el telèfon 627 981 873. La reserva prèvia està subjecta a les modificacions de les mesures sanitàries establides per la Generalitat Valenciana.

"És importantíssim no baixar la guàrdia i garantir totes les mesures de seguretat higiènic-sanitàries, així com també el control d'accés i la limitació de l'aforament", ha destacat Elia Verdevío, qui ha visitat les instal·lacions que ja s'estan ultimant i posant a punt per a rebre a tots els banyistes aquest cap de setmana.

El preu per al bany és de 2€ per a xiquets i jubilats que presenten el carnet i de 2,50€ per a adults. Un any més, l'Ajuntament ha posat en marxa els bonos de 15 banys, amb un preu de 20€ per a xiquets i jubilats i de 25€ per a adults. Donada la conjuntura sanitària, no s'accepten pagaments en efectiu i únicament es podrà pagar les entrades mitjançant datàfon.

 

Activitats aquàtiques

A més de l'obertura al bany públic, la piscina del Poliesportiu compta amb activitats per al mes de juliol com a cursets de natació per a tots els públics i classes d'Aiguagym.

La regidora d'Esports, Elia Verdevío, ha finalitzat la seua visita indicant que "comptem amb una piscina renovada que a més, donades les millores implementades, permet estalviar en el consum i despesa de clor i altres productes i donar un millor servei als nostres veïns i veïnes".




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon