Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera obri la piscina d'estiu


  • L'Ajuntament de Bétera obri la seua piscina d'estiu
  •  La piscina del Poliesportiu estarà oberta de 11:00h a 19:00h de dimarts a diumenge des d'aquest dissabte 26 de juny i fins al pròxim 5 de setembre.
  •  En compliment amb les mesures sanitàries, l'aforament estarà limitat i serà necessari accedir amb cita prèvia per a garantir el control d'accés.

Bétera inaugurarà l'estiu amb l'obertura de la piscina del Poliesportiu este dissabte dia 26. Des de les 11:00h i fins a les 19:00h de dimarts a diumenge tots els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de la piscina municipal i aplacar la calor estiuenca refrescant-se en la mateixa fins al pròxim 5 de setembre.

"El bon temps es presta a obrir ja les nostres instal·lacions que, donades les limitacions encara existents, amb gran faena i esforç per part dels serveis municipals i de l'àrea d'Esports, estaran en marxa aquest mateix dissabte", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera i regidora d'Esports, Elia Verdevío.

L'obertura de la piscina està supeditada a les mesures sanitàries i per tant, comptarà amb aforament limitat. A més per a accedir serà necessari fer-ho reservant cita prèvia en el telèfon 627 981 873. La reserva prèvia està subjecta a les modificacions de les mesures sanitàries establides per la Generalitat Valenciana.

"És importantíssim no baixar la guàrdia i garantir totes les mesures de seguretat higiènic-sanitàries, així com també el control d'accés i la limitació de l'aforament", ha destacat Elia Verdevío, qui ha visitat les instal·lacions que ja s'estan ultimant i posant a punt per a rebre a tots els banyistes aquest cap de setmana.

El preu per al bany és de 2€ per a xiquets i jubilats que presenten el carnet i de 2,50€ per a adults. Un any més, l'Ajuntament ha posat en marxa els bonos de 15 banys, amb un preu de 20€ per a xiquets i jubilats i de 25€ per a adults. Donada la conjuntura sanitària, no s'accepten pagaments en efectiu i únicament es podrà pagar les entrades mitjançant datàfon.

 

Activitats aquàtiques

A més de l'obertura al bany públic, la piscina del Poliesportiu compta amb activitats per al mes de juliol com a cursets de natació per a tots els públics i classes d'Aiguagym.

La regidora d'Esports, Elia Verdevío, ha finalitzat la seua visita indicant que "comptem amb una piscina renovada que a més, donades les millores implementades, permet estalviar en el consum i despesa de clor i altres productes i donar un millor servei als nostres veïns i veïnes".




Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :