Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es crea a Vilamarxant el Consell Municipal d'Inclusió i Drets Socials

Este nou òrgan creat serà el responsable de supervisar l'elaboració i implementació del Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social.

L'objectiu d'estes accions és consolidar un municipi de Vilamarxant ferm contra els processos d'exclusió social així com potenciador de la protecció a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha destacat la importància del nou Consell Municipal d'Inclusió i Drets Socials, ja que permetrà “fer un seguiment en les accions promogudes per a eliminar l'exclusió social en el municipi”.

“A més, servirà per a posar especial èmfasi en la creació d'iniciatives i eines que permeten protegir les persones, famílies o col·lectius en situació de vulnerabilitat social”, ha insistit la regidora.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :