Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Es crea a Vilamarxant el Consell Municipal d'Inclusió i Drets Socials

Este nou òrgan creat serà el responsable de supervisar l'elaboració i implementació del Pla Municipal d'Inclusió i Cohesió Social.

L'objectiu d'estes accions és consolidar un municipi de Vilamarxant ferm contra els processos d'exclusió social així com potenciador de la protecció a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Elena Cortell, regidora de Serveis Socials, ha destacat la importància del nou Consell Municipal d'Inclusió i Drets Socials, ja que permetrà “fer un seguiment en les accions promogudes per a eliminar l'exclusió social en el municipi”.

“A més, servirà per a posar especial èmfasi en la creació d'iniciatives i eines que permeten protegir les persones, famílies o col·lectius en situació de vulnerabilitat social”, ha insistit la regidora.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon