Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El parc de Les Eres de La Pobla de Vallbona comptarà amb una àrea recreativa i d’oci

S’hi instal·larà una tirolina de 26 metres de llargària i diferents jocs

El Parc de les Eres comptarà en breu amb una nova àrea recreativa. L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha inclòs estes millores dins el Pla d’inversions de la Diputació i ha obtingut una subvenció de 50.000 euros per a la seua construcció.

S’hi instal·larà una àrea de jocs amb 2 piràmides de xarxes de 6 metres d’alçada, un joc de xarxes i, com a atracció principal, una tirolina de 26 metres de llargària. A més, s’ha previst la construcció d’un berenador amb 8 taules que complementaran la zona de paellers.

A esta fase se sumaran noves fases amb la millora de la jardineria, l’asfaltatge de l’aparcament i la instal·lació de nou enllumenat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon