Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El carril bici que connecta Vilamarxant i el polígon, per la passarel·la, segueix la seva construcció

El nou alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge (PP), ha comprovat el bon ritme de les obres del carril bici que connecta el nucli urbà amb el polígon d’Enchilagar del Rullo que estan previstes que finalitzen en les pròximes setmanes.

Esta via sostenible és una de les grans actuacions previstes en el polígon ja que permetrà connectar a través d'una ruta cicloturista el nucli urbà amb la zona industrial del terme.

Durant l'actual setmana es preveu la substitució de la conducció general de proveïment d'aigua potable, l'execució de les vorades i la neteja de la vegetació.

La instal·lació del col·lector d'aigües pluvials i la reparació i asfaltat del carrer Marines seran les pròximes accions que es realitzaran en el polígon industrial de Vilamarxant.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon