Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Universitat de València recorre la província amb un cicle sobre els ODS, ahir en Vilamarxant amb la Mancomunitat

L'Emprenedoria social i ODS han centrat la Jornada celebrada a Vilamarxant

La Mancomunitat Camp de Túria i la Universitat de València han organitzat una jornada sobre emprenedoria social i els ODS. L'Ajuntament de Vilamarxant ha cedit la Casa de la Cultura per a acollir aquesta jornada que s'emmarca dins del cicle de les III Jornades comarcals ‘Emprenedoria social i ODS’.

En la sessió s'ha parlat d'emprenedoria social i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En concret, en l'eix temàtic de la Prosperitat i els ODS 7, 8, 9, 10 i 11. Energia assequible i no contaminant; treball decent i creixement econòmic; aigua, indústria, innovació i infraestructures; reducció de les desigualtats i ciutats i comunitats sostenibles.

“Aquest cicle de jornades que es va iniciar a Alzira, i que ha passat ja per Gandia i després de Vilamarxant arribarà a Sagunt i València, posa de manifest la necessitat de traslladar a la ciutadania la importància dels ODS. A més, hem parlat també d'emprenedoria social. Una perspectiva corporativa a partir de la qual les empreses dirigeixen esforços i recursos a l'elaboració de solucions innovadores per als problemes socials, promovent un impacte positiu en la comunitat”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda, durant la inauguració de l'acte. La cita ha comptat també amb la participació del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilamarxant, Víctor Sanchis.

Després de les aportacions de la catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial, Pilar Alguacil i de la professora d'Economia Aplicada UVEG, Antonia Sajardo; el gerent de Novaterra, consultor i docent, Emil Altur ha parlat dels ODS com a motor local.

Una mesa de bones pràctiques ha tancat la jornada. Sobre el ODS 11 ha parlat l'empresa Sercoval; sobre els ODS 8 i 10, representants de Rastre Solidari han compartit amb els presents la seua experiència i finalment, Rodant Cooperatives ha desenvolupat els  ODS 8 i 11.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon