Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Marxa Nòrdica, una nova activitat esportiva a L'Eliana els dissabtes del 22 de maig al 26 de juny

•  Cada dissabte, del 22 de maig al 26 de juny, en horari de matí o vesprada

La Regidoria de Polítiques Esportives ha organitzat una nova activitat d'oci saludable gratuïta per a majors de 18 anys empadronats a la localitat. Es tracta de la Marxa Nòrdica, una modalitat esportiva que consisteix únicament a caminar amb uns bastons dissenyats especialment per a aquesta activitat i que aporta una forma senzilla i natural de millorar la condició física i tonificar la musculatura.

D'aquesta manera tots els dissabtes, des del 22 de maig fins al 26 de juny, es formaran grups reduïts en horari de matí de 9.00 a 10.30 i a les vesprades de 19 a 20.30 hores. Els participants realitzaran una primera jornada d'iniciació i tècnica per a aprendre a caminar amb els bastons i al següent dissabte realitzaran una segona sessió amb rutes de 5 quilòmetres, aproximadament. Totes les activitats comptaran amb un monitor titulat, material específic per a la pràctica i assegurança.

Aquesta disciplina, considerada un esport perquè la velocitat a la qual es camina supera a la caminada normal, respecta la traça del moviment natural del cos. La utilització dels bastons ajuda a mantindre el pit recte i obrir la caixa toràcica, obtenint una oxigenació de fins a un 60% més que durant un passeig. 

Les persones interessades a participar en aquestes jornades poden inscriure's presencialment en el Poliesportiu de l'Eliana o a través del número de telèfon 96 274 00 55, sent admeses per rigorós ordre d'inscripció. El programa, com no pot ser d'una altra manera, comptarà amb totes les mesures contra la Covid-19 amb grups reduïts de màxim 12 persones, normes de distanciament, material higienitzat i presa de temperatura. Les persones participants hauran d'assistir a l'activitat amb un calçat esportiu i roba adequada. 

La regidora de Política Esportiva, Concha Montaner, ha convidat a elianers i elianeres a provar aquesta nova activitat que exercita la gran majoria dels músculs del cos, millora la capacitat física i aporta múltiples beneficis físics i mentals. “La idea és formar un grup per a oferir de manera estable aquesta modalitat dins de les Escoles Esportives Municipals a partir del pròxim mes de setembre”, ha informat.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon