Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana repren els relats teatralitzats dels contacontes del mes de Juny al Parc de la Pineda

 Els contacontes de juny tornen al Parc de la Pineda

Cada dijous, a les 18.30 hores, junt al colomar relats teatralitzats per als i les elianeres més menudes.

Torna l'activitat infantil ‘Conta’m Contes al Parc’, que en 2021 compleix 20 anys en aquest emblemàtic entorn amb relats teatralitzats per als i les més menudes de l'Eliana, sense comptar l'edició del passat any, que es va haver de re-adaptar a la modalitat en línia a causa de la pandèmia de Covid-19. Coincidint amb l'arribada del bon temps i amb la fi de temporada dels Contacontes de la Biblioteca, el colomar del Parc de la Pineda oferirà diferents i màgiques històries cada dijous del mes de juny, a partir de les 18.30 hores.

El primer d'ells arrancarà el dijous 3 amb ‘R-Contem pel medi ambient’, de La Titella, una proposta destinada a públic d'Infantil i Primària per a treballar valors com el respecte pel nostre entorn. Transmetent hàbits socials i cívics per a sensibilitzar en l'ús de les 3 R i recrear de manera dinàmica i creativa la participació i l'escolta col·lectiva.

Una setmana després, el dijous 10, el públic infantil i de fins a tercer de Primària podrà gaudir de ‘Pepot i la caixa musical’. Una dolça sessió on es mesclen històries i contes adaptats amb ritmes musicals i diferents elements de percussió. Pepot els acompanyarà amb la caixa màgica, la xaranga de Bremen i els seus inesperats instruments.

L'activitat arribarà al seu equador el dijous 17 amb una sessió de contacontes per a treballar les emocions i aprendre la importància d'acceptar-se tal qual un és. Amb ‘Contes agafats de la mà’, es fomentaran diversos valors i transmetran la necessitat de respectar-se sense discriminar. Els assistents d'Infantil i Primària aprendran a identificar les emocions bàsiques per a descobrir la importància de conviure amb elles i amb molta diversió i riures.

Per a tancar aquesta edició, el contacontes del dijous 24, dia de la festivitat de Sant Joan, es traslladarà al dimecres 23. El Parc acollirà ‘Rondaballs espectacle de contes i música’, en el qual el públic familiar cantarà i ballarà juntament amb els protagonistes. Les rondalles que es narraran estan inspirades en el nostre entorn i els protagonistes són els veïns i veïnes amb les seues tasques quotidianes, que encara que més mecanitzades, no són tan diferents a les que es feien antigament. Raboses, llops, conills, mussols... envaeixen l'espai i els contes, recordant-nos que no estem solos en el món.

L'edil d'Educació i Infància, Eva Santafé, ha recordat que aquest programa sempre ha congregat a un bon nombre de menudes i menuts espectadors en aquesta època de jornada escolar reduïda i que aquesta 20 edició al Parc serà, si cap, més especial pel retrobament personal en aquest simbòlic espai després de la irrupció de la pandèmia.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon