Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera reprén la presencialitat en les activitats per a majors




L'Ajuntament de Bétera reprén la presencialitat en les activitats per a majors
Dimecres, Maig 26, 2021 - 17:00
  •  Ball en línia, gimnàstica i zumba gold són les activitats que es practiquen des de hui al parc del Junqueral.
  •  Continuen les sessions de Bétera Saludable online amb gimnàstica passiva tots els dimarts i dijous en el canal de Facebook i Youtube del Consistori.

 

La favorable situació sanitària i la relaxació de les mesures han fet que l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Drets Socials, haja représ l'activitat presencial en el seu programa per a majors de 55 anys.

"Sens dubte, els nostres majors han sigut un sector poblacional molt vulnerable en aquesta pandèmia. Amb la millora de les dades de contagi i l'augment del nombre de vacunats hem decidit donar-los una alegria i tornar a posar en marxa les activitats en format presencial", ha reflexionat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

Des de hui, els majors de Bétera tornen a les classes presencials de ball en línia, gimnàstica i zumba gold. Les sessions es realitzaran tots els dilluns, dimecres i divendres de 10:00h a 11:00h i de 11:00h a 12:00h, en grups reduïts i al parc del Junqueral, un dels pulmons verds de Bétera que garanteix tant la distància interpersonal com la importància de practicar esport a l'aire lliure.

A més aquestes activitats tenen una inscripció contínua, cosa que significa que els majors poden continuar incorporant-se sempre que hi haja places lliures o baixes, per la qual cosa s'establirà una llista d'espera per a l'accés continu a aquestes.

Unes activitats presencials que també es posen en marxa en Mas Camarena amb sessions de pilates, que es duran a terme un dia a la setmana i que permeten que els majors de la zona no hagen de desplaçar-se fins al nucli urbà. Mentre que també es treballa a posar en marxa algunes sessions en Torre en Conill per al gaudi dels seus majors.

 

Es manté l'activitat online

Al seu torn, l'àrea de Drets Socials, també ha tingut en compte "als majors que no poden o no han d'eixir de casa encara" i han continuat amb el programa Bétera Saludable en el qual es realitzarà gimnàstica passiva online "perquè puguen seguir actius des de casa", ha especificat la regidora de Drets Socials, María Segura.

La programació online s'emetrà ara els dimarts i els dijous a les 10:00h en el canal de Facebook i Youtube de l'Ajuntament. Com que, tal com ha continuat María Segura, "no volem que cap major es quede arrere perquè haja de romandre a casa, per això fomentem l'activitat física i cognitiva des dels seus domicilis encara que ja estem estudiant la possibilitat d'activar alguna sessió presencial d'aquesta modalitat passiva perquè aquest col·lectiu de majors la necessita".

Per consegüent, des de la regidoria, han recordat que encara es pot recollir en les Farmàcies de Bétera, el Centre de Salut i l'edifici de Casa Nebot el primer número del quadern d'activitats cognitives i físiques que va eixir al carrer fa unes setmanes i "amb el qual es pretén que els nostres majors apliquen el mens sana in corpore sano", ha puntualitzat la regidora de Drets Socials.

"Continuem apostant pels nostres majors, la seua fortalesa, el seu exemple de vida, la seua experiència i trajectòria beneficia al poble de Bétera, en conseqüència, estarem amb ells més si cap, perquè el seu benestar no sols redunda en la salut física sinó també en l'emocional", ha conclòs Elia Verdevío.


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon