Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat ofereix un nou format d'informatiu: "les Lupes d'Actualitat"

 Els veïns i veïnes de Camp de Túria disposen d'un nou format informatiu

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un nou format audiovisual per a transmetre i acostar l'actualitat als veïns i veïnes de la comarca. Aquest mateix mes s'han publicat les primeres ‘Lupes d'actualitat’.

Aquesta nova píndola informativa naix davant la necessitat de traslladar a la població temes rellevants que poden ser d'interès. El personal tècnic de l’Acord Camp de Túria posa en marxa aquesta nova acció que se suma als altres canals de comunicació que hi ha oberts i que serveixen d'informació per a les persones de la comarca.

Es tracta d'un format d'entrevista entre dos protagonistes que analitzen, expliquen i desglossen tots els detalls sobre un tema en concret. En un vídeo d'una duració curta, les persones poden conèixer amb detall el tema d'actualitat que s'ha tractat en aqueixa ‘Lupa d'actualitat’.

En concret, el passat 1 de maig coincidint amb el Dia Internacional del Treball, la ‘Lupa d'actualitat’ va asseure en un mateix espai als representants de CCOO i UGT per a parlar sobre el Reial decret sobre el Registre d'igualtat retributiva entre dones i homes.

Després d'aquesta primera, fa uns dies es va publicar la segona ‘Lupa d'actualitat’ que tracta sobre la Formació Professional. Termini per a inscriure's, oferta formativa i perspectives de futur són algunes de les qüestions que es van tractar durant el diàleg. Representants dels prospectores de la comarca i de l@s orientadors/as dels instituts van protagonitzar aquesta nova trobada.

A partir d'ara, s'aniran succeint altres ‘Lupes d'actualitat’ que tractaran diversos temes d'actualitat i que són d'interès per a la població de Camp de Túria. Els vídeos poden visionar-se en el canal de Youtube de la Mancomunitat Camp de Túria, en la pàgina web (https://www.mancomunitatcampdeturia.es/lupas-de-actualidad/) i en les xarxes socials.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon