Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria s'obri al canal de comunicació Telegram

A través de la plataforma Telegram, les persones que vulguen subscriure's rebran informació relacionat amb diversos temes.

Diàriament, l@s seguidors del canal rebran un resum informatiu que arreplegarà totes les notícies d'actualitat més rellevants del dia així com ofertes d'ocupació, beques, subvencions i formació.

Es tracta d'obrir la Mancomunitat a la ciutadania i que els veïns i veïnes de Camp de Túria coneguen totes les àrees en la qual treballa l'ens i puguen estar informats del que més els interessa.

Si vols estar informat de totes les novetats, no ho dubtes i subscriu-te al canal de Telegram: Mancomunitat Camp de Túria.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon