Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

El grup l'Esquerra de Riba-roja demana que l'ajuntament dispose les instal·lacions de Mas de Plater per a acollir menors de Ceuta

Segons hem pogut conéixer des de Crònica, Rafa Gómez Muñoz, portaveu del grup l'Esquerra de Riba-roja ha presentat un escrit d'urgència perquè es puguen atendre en Riba-roja, en les instal·lacions de l'albergue municipal de Mas de Plater, algunes de les persones menors d'edat que han arribat a Ceuta en el conflicte humanitari que s'està vivint entre Ceuta i Marroc.

La nota està dirigida tant a l'alcalde de Riba-roja com a la consellera i vicepresidenta del Govern Autonòmic, Mónica Oltra.na i vicepresidenta del Goven Autonómic Mònica Oltra.

El conflicte ha fet que quasi 800 persones menors hagen quedat a Ceuta després del problema a la frontera i que les diferents Comunitats Autònomes s'hagen posat a disposició per a acollir a part d'aquestes persones menors. Entre els governs autonòmics, també el valencià.

La iniciativa del grup L'Esquerra de Riba-roja és una mostra més de la capacitat de solidaritat que aquestes situacions mostra.

Un grup dels menors que han arribat a Ceuta La Vanguardia


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :