Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Conservatori de Llíria estrena nova imatge corporativaEl Conservatori Professional de Música de Llíria ha estrenat la seua nova imatge corporativa. Este nou disseny tracta de modernitzar la identitat creativa del centre, amb un logotip que combina història, patrimoni i música a través de la tipografia i de la imatge plasmades en ell.

Segons ha explicat el regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, "este canvi també busca remarcar eixa identitat més moderna i globalitzada que caracteritza al Conservatori, dins d'una Llíria, Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, i per la recent inclusió del centre en el programa Erasmus+ de la Unió Europea".

"Este nou disseny, no obstant això, continuarà mantenint i respectant les senyes d'identitat del centre, atorgant un lloc important a la música dels nostres avantpassats ibers, que es manté representada en forma de plat en la seua primera lletra", ha remarcat l'edil.

Per la seua part, la directora del centre, Amparo Esteve, ha explicat que l'objectiu d'esta modificació "és continuar mantenint al Conservatori de Llíria com un centre referent de dinamisme, modernitat i compromís amb els valors de la música i de l'educació, que són dos vehicles molt importants per a obrir fronteres al nostre alumnat i professorat".
 Segons fonts del govern municipal.

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :