Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera distribueix dispositius anti-ennuegada en els centres educatius i de majors



  • S'han repartit un total de 17 dispositius, 8 per a població adulta, 6 per a població infantil i 3 d'ús pediàtric.
  • L'Ajuntament busca reforçar més la seguretat en els entorns escolars del municipi.

L'objectiu d'aquesta campanya empresa per la regidoria de Sanitat és clar, "salvar vides", ja que tal com ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío "cada minut compta davant una situació d'ennuegada".

El Consistori, a través de l'àrea de Sanitat, ha posat en marxa aquesta iniciativa perquè segons ha explicat el regidor de Sanitat, Carlos Abad, "les ennuegades són una de les principals causes de mortaldat no natural a nivell mundial i per això hem emprés aquesta campanya que principalment hem centrat en l'àmbit escolar i de majors per ser la població més vulnerable a les ennuegades".

En total s'han repartit 17 dispositius, dels quals huit estan dirigits a població adulta, sis a població infantil i tres són d'ús pediàtric.

El lliurament s'ha realitzat als centres educatius Camp de Túria, Lloma del Mas, Marqués de Dos Aguas, La nostra Senyora del Carmen, Sant Patrici, IES Els Alfàbegues, Centre d'Educació Especial AVAPACE Verge d'Agost, Escoleta Municipal Xiquets, Escoleta Municipal Josefa Guardiola i a la Llar del Jubilat de Bétera.

El regidor de Sanitat, Carlos Abad i el regidor d'Educació, Manuel Chover, acompanyats per l'Alcaldessa, Elia Verdevío han participat en el repartiment. Durant el lliurament, el regidor d'Educació ha manifestat que "amb aquests dispositius, Bétera reforça la seguretat en els entorns escolars tan important en aquests moments de pandèmia".

Formació
Al seu torn, per a un correcte i adequat maneig d'aquests dispositius, dues o tres persones per centre han participat en unes jornades prèvies de formació de primers auxilis, obstrucció de Via Aèria Cos Estrany (O.V.A.C.E) i ús del dispositiu.

Aquestes jornades organitzades per la regidoria de Sanitat amb la col·laboració de la regidoria d'Educació, que s'han realitzat en el Saló de Plens de l'Ajuntament complint amb l'aforament i les mesures sanitàries establides en aquests moments, han permés als docents, personal d'infermeria i menjador dels diversos centres educatius conéixer durant més de 3 hores com funcionen els dispositius en cas d'ennuegada i el procediment a seguir per a la desobstrucció


.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon