Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant tindrà en els pròxims dies una nova zona verda i d'esplai al costat de la nova passarel·la de ciclovianants

La localitat de Vilamarxant sumarà en els pròxims dies una nova zona verda i d'esplai al costat de la nova passarel·la de ciclovianants que connecta el polígon industrial Enchilagar del Rullo amb el nucli urbà de la població. L'Ajuntament, a través de la regidoria d'Obres i Serveis, ha posat en marxa este projecte que servirà perquè la ciutadania tinga un nou lloc en el qual passar el temps a l'aire lliure.

Esta nova zona, amb una superfície de prop de 900 metres quadrats comptarà amb bancs, papereres i arbres, serà el lloc perfecte perquè els vianants descansen després d'un passeig pels voltants del Parc Natural de Les Rodanes.

Durant esta legislatura, l'Ajuntament de Vilamarxant ha realitzat una aposta decidida pels parcs on la població gaudisca de l'aire lliure. De fet, s'han inaugurat el parc de la Séquia Major, el parc de la urbanització Monte Horquera, la zona verda del Mulló i en uns dies esta zona que connecta el nucli urbà amb el polígon industrial.

Gabriel Castellano, regidor d'Obres i Serveis, ha explicat la importància d'esta nova infraestructura: “Volem que els nostres veïns i visitants se senten còmodes a Vilamarxant. Per això, este nou parc servirà perquè els vianants i caminants puguen descansar després d'una ruta per Les Rodanes o simplement passar el temps”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon