Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

SABJOVE presenta la programació d’activitats per a maig i juny

Les activitats seran totalment gratuïtes i estan orientades al conjunt de la joventut

Abordaran temàtiques tecnològiques, esportives, audiovisuals, manipulatives, culturals, mediambientals i socials

La regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de Sant Antoni de Benaixeve presenta el seu programa d'activitats per a joves d'entre 12 i 30 anys, i que es desenvoluparà al llarg de maig i juny a l'espai SABJOVE (C/Alcarava, 78).

Es tracta d'una agenda d'activitats diversa i inclusiva, que ofereix a la joventut múltiples opcions basades en l'oci saludable.

Així, s’hi programen tallers, activitats esportives, manualitats, exposicions, tornejos i jornades informatives; dos divendres al mes hi tindran lloc els Friday Games, sessions per aprendre i jugar als jocs de taula més populars del moment. A més, tots els dilluns se celebrarà el Docuforum, on es projectaran documentals de gran repercussió, com “El dilema de las redes”, “Free solo” o “La huella ecológica” entre altres.

Les activitats seran totalment gratuïtes i es desenvoluparan garantint totes les mesures de seguretat enfront del Covid-19, per la qual cosa és necessari inscriure's prèviament en https://sabjove.wixsite.com/sabjove o bé contactant a través del 960 918 679, el 607 601 301 (només Whatsapp) o bé en sabjove@sabenageber.com. Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :