Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Reunió per a posar en funcionament l'Oficina de Projectes Europeus, amb participació de la Mancomunitat Camp de Túria


La Mancomunitat Camp de Túria va mantindre ahir una reunió de treball per a posar en marxa l'Oficina de Projectes Europeus. La presidenta de l'ens supramunicipal, Lola Celda, s'ha reunit amb el president de la comissió d'assumptes europeus de la Mancomunitat de l'Horta Sud i assessor de la Generalitat Valenciana per a la cerca de fons europeus, Bartolomé Nofuentes.

La reunió ha comptat també amb la participació del responsable de Projectes Europeus de la Mancomunitat i regidor de Riba-roja, José Ángel Hernández; i el regidor i responsable de Projectes Europeus de l'Ajuntament de l'Eliana, Jorge Pérez, a més de la directora del Departament de Promoció Econòmica, Chelo Herráez.

La cita ha servit per a conéixer els objectius que haurà de complir la nova oficina i que passen per generar plans d'àmbit comarcal en línia amb l'Agenda 2030 i els ODS, així com acostar i assessorar en paral·lel la posada en marxa d'oficines locals.

Anteriorment, la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria havia participat en un desdejuni informatiu organitzat per València Plaza i la Mancomunitat de l'Horta Sud. En ell, han sigut presents diverses mancomunitats de la província de València així com el vicepresident tercer de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa; i el president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro. En la cita s'ha parlat en profunditat de fons europeus per a les mancomunitats i els municipis i com poder accedir al finançament.

"Tenim un repte per davant i és poder aconseguir projectes que aglutinen a tots els municipis i que beneficien a tota la població, millorant la qualitat de vida de la ciutadania. És una tasca difícil, la Mancomunitat Camp de Túria gràcies a l'Observatori d'Ocupació i Empresa i l'Estratègia Territorial té marcades les línies d'actuació. Estem en una carrera de fons i necessitem el suport de les administracions per a poder accedir a aquests fons", ha explicat Cel·la.
Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :