Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La marca de comerç comarcal: "Comerç Actiu", posarà en marxa la campanya de difusió de les associacions de la comarca

Les associacions de comerç i restauració de Camp de Túria que conformen la marca ‘Comerç Actiu’ van celebrar ahir una reunió general per a tractar diversos aspectes. La Mancomunitat Camp de Túria va participar també en la cita en la seua aposta decidida per la defensa i consolidació del comerç de proximitat.

Així, en la reunió van participar representants de les associacions de Vilamarxant, l'Eliana, Bétera, Casinos, Benaguasil, Riba-roja de Túria, Serra, La Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve i Olocau. Una cita que va servir per a, entre altres assumptes, establir els objectius a aconseguir a curt i llarg termini.

Una de les decisions preses pels presents és que es realitzaran vídeos de suport a les associacions de comerciants. Cada vegada una de les associacions serà la protagonista i en el seu espai podrà comptar tot el que vulga que es conega de la seua associació. L'objectiu és donar a conèixer el treball i l'esforç que fan les associacions i les persones que les integren en cada municipi i a més consolidar la marca ‘Comerç Actiu’ que aglutina a les 17 associacions de comerciants de Camp de Túria.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, s'està treballant a conèixer el grau de digitalització del comerç local. Un punt d'eixida per a poder programar accions i activitats que ajuden a tots els comerços associats a pujar-se al carro de la digitalització.

La Mancomunitat Camp de Túria porta treballant braç a braç amb el comerç local des de fa molts anys. L'ens supramunicipal advoca defensar als/les comerciants que donen vida als carrers dels nostres pobles, a més de la riquesa que generen.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :