Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Ajuntament presenta el llibre ‘La memòria de les nostres festes. La font de Llíria, un miracle de Sant Vicent’L'Ajuntament de Llíria va presentar, en la vesprada d'ahir, el llibre 'La memòria de les nostres festes. La font de Llíria, un miracle de Sant Vicent', projecte realitzat per Juan Vicente Fuertes Zapata i María García Martínez. Esta publicació, a més, ha sigut editada per l'Arxiu Municipal i la Xarxa de Biblioteques de la localitat.

Esta obra va ser projectada en 2019, any en què es commemorava el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer. No obstant això, l'emergència sanitària que va emergir a principis del 2020 ha impedit realitzar, fins hui, la seua presentació.

Este llibre ofereix una actualització de l'obra teatral 'La Font de Llíria', una peça que va ser editada i publicada a València l'any 1822 i l'eix temàtic de la qual és el miracle de l'aigua que el sant va realitzar a la ciutat de Llíria en el segle XV. L'edició, a més de recuperar el text original de la peça teatral, també inclou els comentaris de diferents persones especialistes en l'estudi d'una figura tan emblemàtica per al municipi edetà com Sant Vicent Ferrer.

L'edil d'Infraestructures Educatives i Ensenyaments Artístics, Paco García, ha volgut recalcar que "l'edició d'esta obra afavoreix el procés de constitució del fons bibliogràfic local, així com la recuperació de la memòria col·lectiva respecte de les activitats, festes i celebracions que desenvolupava la localitat en segles anteriors".

Així, "des del consistori hem establit, com a objectiu primordial, la recuperació de la història i de les tradicions que vertebren la nostra identitat com a poble", ha explicat l'edil.Segons fonts del govern municipal.
Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :