Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Vilamarxant realitza actuacions de jardineria en el seu polígon

Diferents empreses de jardineria del propi municipi han sigut les responsables de la neteja del parterre, l'eliminació d'arbustos secs, la reposició del mantell de pedra decorativa, la plantació de més d'una dotzena de pins pinyers i la instal·lació d'una tanca de fusta per a evitar l'estacionament indegut en el parterre.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat els següents passos que es realitzaran: “Conforme anem alliberant crèdit retingut en els projectes quasi finalitzats es reinvertiran els romanents a completar la conservació de la resta de trams del parterre que presenten un estat de conservació molt deficient”.

Per primera vegada des de la urbanització del polígon Enchilagar del Rullo, els pressupostos de 2021 comptaran “amb una partida per a la seua conservació i manteniment, així com per a la resta d'infraestructures, edificis i elements comuns del municipi”.

“Esta partida ens permetrà programar, valorar i quantificar les intervencions que es duen a terme en l'àrea industrial per als pròxims anys. En breu, reprendrem els treballs d'eliminació dels restolls, arbustos i males herbes que envaïen la via pública, la neteja i conservació, així com el manteniment del sistema de les aigües pluvials”, ha acabat Sanchis.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :