Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona invertirà més de 535.000 euros en la modernització dels polígons industrials per a millorar la competitividad

. El consistori ha obtingut una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial que es farà càrrec del 82% de les inversions del municipi.

Són un total de 442.647 euros amb què l’IVACE col·laborarà en la millora de la competitivitat dels polígons industrials de la localitat. A la Pobla hi ha quatre àrees industrials i l’ajuntament preveu que totes disposen dels serveis bàsics.

Al Polígon Mas de Tous s’invertiran 189.456 euros i es construirà un carril bici a la zona nord i es millorarà l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda. També s’habilitarà una nova zona d’aparcament de vehicles al costat de l’aparcament de camions.

El Polígon Mas de Tous ja va rebre en 2018 inversions que van permetre millorar l’enllumenat públic, la senyalètica, una pàgina web i instal·lar càmeres de seguretat en tots els accessos. Estes inversions es realitzaran també en les altres tres àrees industrials de la localitat.

El Polígon Maquiva s’invertiran 199.155 euros que permetran instal·lar nou enllumenat públic, millorar l’abastiment d’aigua i els serveis de boques d’incendi amb hidrants per als equips de bombers.

Al Polígon Cap de l’Horta s’invertiran 93.920 euros que a més de la instal·lació de càmeres de videovigilància, la senyalització i el web, permetrà construir un carril bici i passos de vianants en l’àrea industrials.

Per últim, el Polígon Rascanya rebrà una inversió de 52.906 euros que serviran per construir passos de vianants, instal·lar càmeres de seguretat, i senyalitzar la urbanització.

Amb estes inversions es dotaran tots els polígons industrials de la Pobla amb uns serveis que permeten la seua competitivitat i servir de focus d’atracció de noves empreses que fomenten la creació de llocs de treball.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal