Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

En Sant Antoni i com informa l'Ajuntament, esta setmana la població de 73 i 74 anys serà citada per vacunar-se a l’Eliana


L'Ajuntament va posar a disposició de Conselleria tots els espais, personal i recursos municipals perquè la vacunació poguera realitzar-se a Sant Antoni de Benaixeve

Des de la Coordinació de la Zona Bàsica de Salut de l'Eliana, a què s'adscriu Sant Antoni de Benaixeve, es preveu administrar aquesta setmana 552 dosi de la vacuna contra el Covid-19 a veïns i veïnes del municipi així com de l'Eliana.

Esta setmana, tot i que no s’ha confirmat encara, es preveu que continuarà la citació de persones de 61 a 63 anys a Llíria (Edifici Multiusos c/Pla de l’Arc), mentre que la població de 73 i 74 anys serà citada per a vacunar-se a l'espai de vacunació de l'Eliana (EPA, c/ Avinguda del Parc, 3).

Els pacients de molt alt risc (trasplantats, pacients amb tractament substitutiu renal, immunodeprimits, entre altres), seran citats des de l'Hospital Arnau de Vilanova i hauran d'acudir a vacunar-se allí.

Amb motiu de la vacunació, l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve declara que es van posar a la disposició de Conselleria de Sanitat tots els locals municipals dels quals disposa el municipi per ser habilitats com a punts de vacunació de la població. No obstant això, Conselleria va determinar que cap dels espais complia amb els criteris que havien estipulat per a dur a terme el procés.

És per això que lamentem que les persones majors hagen hagut de desplaçar-se fins a l'Eliana per poder rebre la vacuna”, manifesta l'edil d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mª Ángeles Irles. “Per part nostra, vam oferir fins i tot el nostre personal administratiu i tots els recursos al nostre abast per assolir que els veïns i veïnes de Sant Antoni pogueren vacunar-se ací” afegeix.

Amb tot, s'espera que el procés de vacunació seguisca endavant sense incidències. “La població està molt animada a vacunar-se” afirmen des de la Coordinació de la ZBS de l'Eliana.

S'estàn rebrent citacions també  per a Paterna 

Algunes persones estan rebent la notificació també per a anar al Centre esportiu de Paterna. En aquests casos, segons hem pogut comprovar en Crònica, la informació del Centre de Salut és que poden anar a la cita que millor els vinga personalment. Això sí, que avisen en l'altre lloc que no assistiran.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :