Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana se sumarà aquest dissabte a l'Hora del Planeta

Entre les 20.30 i les 21.30 s'apagarà les llums de l'entorn de l'Ajuntament dins d'aquesta iniciativa internacional. 

L'Ajuntament de l'Eliana s'ha adherit de nou a 'L'Hora del Planeta', la iniciativa mundial promoguda pel World Wild Fund of Nature (WWF) des de l'any 2007, que se celebrarà aquest dissabte 27 de març, amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat.

Un senzill gest que consistirà a apagar les llums de llars, edificis i monuments durant una hora. D'aquesta manera, l'Eliana deixarà a les fosques la façana de l'Ajuntament, de l'Església i l'enllumenat públic de la plaça del País Valencià i els carrers del centre, entre les 20.30 i les 21.30 hores.

Baix el lema ‘Connecta't a la naturalesa’ el Consistori buscarà, un any més, conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat d'actuar contra la crisi climàtica i reconnectar amb la nostra vertadera font de vida. En aquest sentit, l'Eliana ha treballat en els últims mesos per a millorar la seua eficiència energètica amb el canvi de lluminàries de fanals a LED de baixa contaminació lumínica, ha instal·lat rellotges astronòmics en l'enllumenat per a retardar l'encesa de fanals i ha apostat per reductors de flux en l'enllumenat per a reduir la intensitat un 50% en horari nocturn. A més, l'Ajuntament ha adquirit recentment un vehicle elèctric per al Departament de Serveis Municipals.

L'edil de Medi Ambient, Cristina Díaz, ha convidat a la ciutadania a apagar també les llums de les seues cases durant una hora aquest dissabte per a protegir una naturalesa que ens dóna vida i salut. “L'Hora del Planeta és un bon moment per a pensar com fer una l'Eliana més verda, més natural i més connectada amb la naturalesa”, ha afirmat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon