Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana presentarà a la ciutadania el projecte de sentits únics en urbanitzacions, ho farà el 22 i 23 de març

L'Ajuntament convoca, entre i el dimarts, als veïns i veïnes de Vistahermosa, el Carmen, l'Escorial, el Paradís, Montealegre, Montepilar i els Taules. 

L'Ajuntament de l'Eliana ha organitzat el pròxim 22 i 23 de març un total de quatre reunions veïnals per a la presentació del projecte de carrers unidireccionals en diferents urbanitzacions de la localitat. 

En concret, el dilluns 22 s'ha convocat a les 18 hores als veïns i veïnes de Vistahermosa, el Carmen i l'Escorial i a les 19 hores als del Paradís. La jornada següent, a les 18 hores, s'exposarà el projecte als veïns de Montealegre i Montepilar i, a continuació, a la ciutadania de les Taules. 

Totes les trobades comptaran amb la presència de l'alcalde i els regidors, del tècnic municipal, així com del Cap de la Policia Local i tindran lloc en la Sala d'Actes de la Biblioteca.

L'objectiu és presentar i consensuar amb la ciutadania de les diferents urbanitzacions de la localitat el projecte de sentits únics amb els quals millorar la mobilitat dels vianants, pacificar el trànsit i, en definitiva, optimitzar la seguretat viària.

Tal com ha explicat el primer edil, Salva Torrent, és important que acudisquen a aquesta convocatòria els qui habiten en aquestes zones perquè puguen exposar, proposar i resoldre qualsevol dubte sobre aquest tema. “El que busquem amb aquest projecte és convertir l'Eliana és una urbs més habitable i sostenible, en línia amb les grans ciutats europees”, ha remarcat.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon