Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat presentarà el Codi de Bones Pràctiques per l'igualtat de la dona en un acte telemàtic el 8 de març

Serà  a les 11:00h del 8 de març que la Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat un acte molt especial per al pròxim 8 de març amb motiu de la celebració del Dia de la Dona. En concret, el recurs PRISMA donarà a conèixer públicament el Codi de Bones Pràctiques en defensa de la dona.

L'acte que està convocat de forma online, per a respectar totes les mesures de seguretat i higiene per a combatre la covid-19, comptarà amb la participació de la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda; així com de la delegada de l'àrea d'Igualtat de l'ens supramunicipal, Regina Llavata. La presentació serà a càrrec del director del recurs PRISMA, Paco Jareño, i comptarà amb la coordinació de la directora del departament de Serveis Socials i Sanitat de la Mancomunitat, Esther Císcar.

A l'acte s'ha convidat a les unitats de Salut Mental, així com als regidors/as de sanitat i serveis socials de la comarca i al personal tècnic dels ajuntaments de Camp de Túria. Un esdeveniment en el qual també estaran presents les persones que assisteixen a PRISMA en els quatre municipis on s'ha instal·lat el recurs que són Bétera, La Pobla de Vallbona, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

“Dins d'aquesta lluita que hem assumit com a pròpia i que ja ens caracteritza, centrem la nostra mirada per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona d'enguany en un col·lectiu que es troba en una situació d'especial vulnerabilitat i que pateix un elevat risc d'aïllament, rebuig i exclusió social: les dones amb problemes de salut mental”, ha explicat Celda. 

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha explicat que “les dones amb problemes de salut mental s'enfronten en la seua vida quotidiana a una múltiple discriminació: d'una banda, aquella vinculada al solo fet de ser dona, lligada al rol social i cultural que se'ls assigna en la nostra societat. I per un altre, la que els suposa la mera existència del trastorn o discapacitat que estan patint, i, finalment, l'estigma social que afigen la ignorància i la imatge negativa que encara avui es té en el nostre entorn sobre les persones amb problemes de salut mental”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon