Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Una festa il.legal al centre de Vilamarxant desallotjada per la intervenció de la policia local

 La Policia Local de Vilamarxant ha intervingut i clausurat una festa il·legal que s'estava celebrant en el nucli urbà del municipi que es va saldar amb el desallotjament de les persones que participaven en ella i la imposició de 14 propostes de sanció. La festa va tindre lloc dissabte passat 6 de febrer i el desallotjament al migdia, en el barri Santíssim Crist.

Els participants en la festa s'estaven desobeint les restriccions sanitàries imposades per la Generalitat Valenciana per a doblegar la pandèmia per COVID-19.
En la intervenció van participar tres agents de policia local i es van interposar un total de 14 denúncies, dos d'elles a menors d'edat. Les sancions poden oscil·lar entre els 600 euros per les persones que van assistir a la festa i de 30.000 euros per al responsable o organitzador d'esta.
Ciro Ferrer, regidor de Seguretat Ciutadana, ha reiterat el compromís de les forces de seguretat per fer complir amb les normes imposades per les autoritats sanitàries.
“Treballarem amb tots els recursos disponibles perquè ningú desobeïsca les normes. És moment de treballar en equip perquè l'esforç que estem fent com a societat done els seus fruits i puguem eixir d'esta crisi sanitària com més prompte millor”, ha explicat el regidor.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon