Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria recupera el doble accés al nucli urbà pel carrer del Pla de l’Arc



El regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, ha explicat que "dins de la planificació de l'àrea per a la millora de les infraestructures viàries que faciliten els accessos a la ciutat i les urbanitzacions, es va encarregar l'any passat el projecte d'obres per a recuperar el doble accés al carrer del Pla de l'Arc des de la rotonda de l'Ull del Vent". Este doble accés va ser eliminat fa un parell de dècades, però havia deixat una entrada de vehicles a la localitat bastant més complexa.

Este projecte suposarà la dotació d'un segon accés al nucli urbà, a part del ja existent pel carrer Censals, per una zona d'expansió residencial, comercial i de serveis com és la via del Pla de l'Arc. Al mateix temps, també permetrà ordenar la gran afluència de trànsit provinent de la CV-35, així com de les poblacions veïnes de Marines i Olocau.

Les obres, que ja s'han iniciat, es complementaran amb la prolongació del carril bici, que pretén unir, a través del carrer Censals, els vials per a ciclistes del camí de Sant Vicent i de la carretera d'Alcubles. D'esta manera, es genera així una xarxa ciclista municipal que anirà interconnectant totes les vies de comunicació existents en la localitat.

García apunta que esta és "una reivindicació històrica" i que ha sigut tractada i aprovada en diversos plens municipals.

"Ara, amb l'execució d'estes obres, es veurà millorada l'accessibilitat per la zona oest del municipi i les persones usuàries no hauran de fer més esquivaments en l'entrada per a poder dirigir-se al centre de la localitat i accedir a serveis tan importants com els jutjats, el centre de salut, la seu de la Policia Local, l'IES Laurona, la piscina coberta o el pavelló Pla de l'Arc", ha explicat l'edil.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon