Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana ofereix 9 places de pràctiques dins del programa UVemprén Valor Públic

L'Ajuntament busca estudiantat de Grau i Màster en les àrees de psicologia, treball o educació social, enginyers en telecomunicació, informàtica, multimèdia, telemàtica, ciències de dades i comunicació.

L'Ajuntament de l'Eliana s'ha sumat a la I Edició del Programa de formació, intraemprenedoria i talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic) de la Universitat de València, a través del qual oferirà als seus estudiants un total de 9 places per a realitzar pràctiques formatives.

El programa busca facilitar, a l'estudiantat que persegueix accedir i desenvolupar una carrera professional en les AAPP, formació complementària i experiència pràctica que permeta la comprensió de la seua estructura organitzativa i de la seua cadena de valor, desenvolupant competències i habilitats relacionades amb el la intraemprenedoria i amb l'impuls d'un perfil innovador.

Les ajudes estan dirigides a alumnat de Grau i Màster de la UV i ascendeixen a 250 euros per persona per a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques, que haurà de realitzar-se abans del 30 de juny de 2021. 

D'aquesta manera s'oferiran dues places per a l'àrea d'Infància i Joventut, destinades a l'elaboració d'un projecte d'acompanyament per al desenvolupament personal de joves. Per a això, es requereixen perfils de psicologia i treball o educació social.

En l'àrea de Cultura un estudiant desenvoluparà un pla que integre totes les modalitats i disciplines artístiques del municipi, instal·lacions, noves propostes, etc, mentre que en Igualtat es treballarà en un projecte intergeneracional que establisca la coeducació com a eina fonamental. En Educació Social el programa estarà dirigit a l'acompanyament de majors.

Per a Comerç es busquen perfils d'enginyers en telecomunicació, informàtica, multimèdia, telemàtica i grau en ciències de dades, capaces de desenvolupar un projecte que potencie el comerç local a través de les noves tecnologies. 

Per a l'àrea de Turisme, un estudiant de geografia posarà en valor els espais naturals i culturals del municipi, i finalment en l'àrea de Digitalització el pla estarà vinculat a les ciutats intel·ligents Smart City. En aquest últim cas s'ofereixen altres dues places a estudiants de telecomunicació, informàtica, multimèdia, telemàtica, ciència de dades i comunicació o periodisme.

Per a formalitzar la inscripció en el programa és necessari accedir a la web UVemprén Valor Públic, seleccionar en el llistat d'entitats públiques d'acolliment a l'Ajuntament de l'Eliana i triar entre les places oferides. El termini de presentació de sol·licituds en la seu electrònica de la Universitat de València està obert fins dilluns que ve, 15 de febrer.

L'edil de Polítiques de Joventut, Jorge Pérez Comeche, ha convidat als i les estudiants a acollir-se a una d'aquestes ajudes per a desenvolupar tot el seu potencial en l'administració local, al mateix temps que contribuir a augmentar el seu valor públic i generar solucions innovadores per als desafiaments dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :