Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana aprova les bases provisionals del Pla Resistir



L'Ajuntament edita una guia-resumeixen perquè les persones interessades preparen la documentació davant la pròxima obertura del termini i prepara una videoconferència per a resoldre dubtes

L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat, de manera provisional, les bases reguladores de les ajudes parèntesis dirigides als sectors més afectats per la pandèmia en el marc del Pla Resistir, en règim de concessió directa. El termini per a la seua sol·licitud s'obrirà en els pròxims dies, una vegada es publique de manera definitiva en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOPV).

Per a això ha editat una guia resumeixen per a facilitar que el programa d'ajudes directes repartisca entre micropimes i autònoms de la localitat un total de 747.682 euros, participats entre la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i el Consistori.

A més, ha organitzat una videoconferència que es retransmetrà per streaming a través del canal de Youtube del Consistori dilluns que ve 15 de febrer, a les 19 hores, en el qual seran presents el acalde, Salva Torrent, el president de l'Associació de Comerciants, Sergio Podscharly i la regidora de Promoció Econòmica, Marta Andrés, per a explicar la tramitació de les ajudes i resoldre els possibles dubtes referent a això de la ciutadania.

Les subvencions estaran destinades a la despesa corrent derivada del desenvolupament de l'activitat, entenent per aquest, tota despesa fiscalment deduïble a l'efecte de l'IRPF i de l'Impost de Societats sent, entre altres, lloguers, subministraments, primes d'assegurances, gestoria o despeses de personal. Poden sol·licitar-les els qui exercisquen la seua activitat en els sectors detallats en la guia, que desenvolupen la seua activitat a l'Eliana i figuren donats d'alta en el cens d'IAE del municipi.

D'aquesta manera es destinarà una quantitat fixa de 2.000 euros, per cada microempresa o autònom, amb un màxim de 10 treballadors i 200 euros per cada persona treballadora afiliada a la Seguretat Social, a data 31 de desembre de 2020, en els sectors prioritaris. L'import màxim a percebre no podrà superar els 4.000 euros per sol·licitant en la primera fase. Per als sectors secundaris es destinarà una quantitat única i fixa de 500 euros.

La regidor de Promoció Econòmica, Marta Andrés, ha recordat que l'Eliana és un dels primers municipis a aprovar la convocatòria perquè les ajudes arriben com més prompte millor als seus destinataris i reforçar, així, els sectors greument afectats i pal·liar la deterioració del seu teixit empresarial i del mercat laboral. “Les persones interessades poden anar preparant la documentació necessària per a presentar-la una vegada obert el termini, que serà en els pròxims dies i s'informarà degudament la ciutadania”, ha advertit l'edil.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon