Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona va aprovar l'any passat 774 ajudes socials, un 60% més que en 2019

 La Pobla de Vallbona incrementa les ajudes socials un 60% en 2020

L’ajuntament aprova 774 ajudes durant l’any passat, la majoria destinades a necessitats bàsiques. 

153 ajudes s’han destinat a persones afectades per un ERTO o desocupades a causa de la COVID19

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha augmentat un 60% les ajudes socials durant 2020 per fer front a la situació creada per la pandèmia de la COVID19. En concret s’han concedit prop de 250.000 euros en subvencions socials front als 157.000 concedits l’any anterior.

Durant el 2020, l’Ajuntament ha tramitat favorablement 774 sol·licituds d’ajuda, el que suposa 268 peticions més que en 2019. D’estes ajudes, 176.800 euros,  s’han destinat a necessitats bàsiques com l’alimentació i la roba de famílies en situació de vulnerabilitat. A situacions extraordinàries i sobrevingudes de les famílies s’han destinat 64.000 euros. També l’ajuntament ha aprovat ajudes per un valor de 7.760 euros per al suport de famílies en situació de pobresa energètica.

Entre les ajudes concedides en 2020, l’ajuntament ha prestat suport a 153 famílies que per culpa de la COVID-19 s’han vist afectades per un ERTO o que han perdut la faena per un import de 33.385  euros. També s’han aprovat 3.790 euros a la compra d’aliments infantils per a estes famílies que la pandèmia ha deixat en una situació precària.

Les repercussions econòmiques provocades per la pandèmia de la COVID-19 ha fet que famílies que fins ara no ho necessitaven s’hagen vist abocades a demanar ajudes socials. Amb este increment del pressupost en polítiques socials, des del govern municipal es manté el compromís d’augmentar les partides tot allò que siga necessari per evitar que cap família es quede enrere. Des de l’ajuntament es vol evitar que una situació de crisi temporal de vulnerabilitat es covertisca en definitiva per a les famílies.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon