Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa Bétera Saludable dirigit als majors


Els majors de Bétera activen el seu cos i la seua ment amb el programa Bétera Saludable

  •  Les activitats online de ball, gimnàstica i zumba es realitzen els dilluns, dimecres i divendres, respectivament, en el compte de Facebook i YouTube de l'Ajuntament.
  •  El mes de març es posarà a la disposició dels majors un quadern amb exercicis en format paper perquè des de casa puguen practicar i exercitar-se.


La situació sanitària actual no ha frenat les ganes i la il·lusió de l'àrea de Drets Socials de continuar amb el programa Bétera Saludable perquè els majors del municipi gaudisquen des de casa d'activitats per a mantindre's actius.

"Són un dels col·lectius més afectats per aquesta pandèmia", ha assenyalat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, qui ha indicat també "serà de gran utilitat i un bé per als nostres majors, realitzar aquestes activitats en línia i completar aquests quaderns, per a mantindre una dinàmica activa, gaudint de l'esport, de la música i de reptes i exercicis que els beneficien enormement tant física com mentalment".

D'aquesta manera, tots els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10:00h en el canal de Facebook i Youtube de l'Ajuntament s'emetran vídeos de ball, gimnàstica i zumba perquè des de qualsevol lloc i un qualsevol moment puguen connectar-se i gaudir d'aquestes disciplines que els ajudaran a mantindre's en forma.

Aquests vídeos han tingut molt bon acolliment entre la població adulta i ara s'ha volgut fomentar amb major regularitat la difusió dels mateixos establint tres dies per setmana per a retransmetre'ls.

 Més activitats

A més, l'àrea de Drets Socials, està ultimant un quadern amb fitxes i activitats per a exercitar la memòria però també el cos. Aquest quadern serà bimensual i es distribuirà en diferents punts perquè els majors de 55 anys puguen recollir-los i treballar-los des de casa.

"Volem ajudar a combatre i retardar la deterioració de les capacitats i habilitats que promou eficaçment un envelliment actiu. És necessari, amb l'objectiu de millorar la seua qualitat de vida en aquests moments, que encara que estiguen en les seues llars, tinguen unes rutines i realitzen una sèrie d'activitats com les que proposem", ha explicat la regidora de Drets Socials, María Segura.

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon