Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra amplia les mesures front a la COVID19, tanca el Poliesportiu, la Casa de Cultura el Cinema d'hivern i Espai Jove

L’Ajuntament de Serra pren noves mesures per frenar la covid19 dins de les competències que li són pròpies i que complementen les ordres dictades per la Generalitat Valenciana. Les noves mesures comprenen el tancament del Poliesportiu Muncipal, Casa de la Cultura, Cinema d’Hivern i Espai Jove.

A més a més, també es tanquen els parcs infantils i les zones biosaludables i espais esportius oberts. El servei de bibioteca municipal també queda suspés.

L’atenció presencial a l’Ajuntament de Serra requerirà de cita prèvia i es realitzarà amb totes les mesures de seguretat necessàries. El consistori suspén la cessió d’espais municipals per a realitzar activitats.

“La situació en la nostra zona de salut va complicant-se cada dia i fa que estes mesures siguen necessàries davant un previsible augment de la incidència” comenta l’alcaldessa, Alicia Tusón. “Les mesures són dures però les adoptem de manera responsable i pensant en el benestar i la salut de totes i tots”, afegeix Tusón.

Les mesures han entrat en vigor a les 00.00 hores de hui dijous 14 de gener i s’allargaran, al menys, fins el 31 de gener. La decisió s’ha pres en una reunió de coordinació de l’equip de govern ahir de matí. Una cita que s’ha produït després de què l’alcaldessa es reunira amb el coordinador metge de la zona básica de salut Serra, Nàquera Bétera, Francisco Barranco.

El coordinador ha informat de què les dades són preocupants i que la sitaució s’està complicant i les incidències van creixent cada dia a la zona bàsica de salut Bétera, Nàquera, Serra. Una reunió a la que també ha assistit l’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez acompanyat de la regidora de Sanitat, Esther Liébana.

En la resolució adoptada des de l’alcaldia de l’Ajuntament de Serra es fa una crida a reduir al màxim el contacte social, evitar desplaçaments innecesaris i no eixir al carrer si no és necessari. També es demana extremar les mesures d’higiene i distancianment social al temps que es reclama que el comerç i l’hostaleria extreme les mesures d’aforament i higiene als seus locals.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon