Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Subvencions per 450.000 euros en Riba-roja com ajudes a autònoms i professionals de l'àmbit de comerç minorista afectats per la Covid-19

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ingressarà en els pròxims dies 450.000 euros als autònoms, professionals i microempreses de la localitat que van rebaixar la seua facturació en un 50% en els mesos de març i abril passat, en ple Estat d'Alarma durant el confinament derivat per la Covid-19.

El programa “Ribactiva Consolida’t” estableix ajudes econòmiques d'entre 500 i 800 euros, en funció de determinades particularitats. Les subvencions, en concurrència competitiva, estan dirigides a sufragar les despeses corrents com els lloguers, les factures dels proveïdors, els consumibles o els subministraments entre altres dels autònoms, professionals i microempreses de la localitat que van veure reduïdes la seua facturació en un mínim del 50% citat i que servirà per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària.  

En el cas del programa “Ribactiva Col·labora”, amb una partida de 40.000 euros, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha concedit 500 euros als autònoms col·laboradors de negocis minoristes de Riba-roja, com a compensació econòmica davant l'impacte que ha tingut la crisi sanitària i econòmica en els comerços de tradicionals i de proximitat de Riba-roja.

També es farà efectiu en els pròxims dies el pagament del programa “Ribactiva Emprén” per als autònoms i professionals del comerç minorista que van iniciar la seua activitat entre l'1 de gener i el 31 d'octubre del 2020 amb ajudes directes d'altres 1.000 euros, amb l'objectiu d'afavorir a aquells negocis que han entrat en funcionament fa pocs mesos o que puguen reobrir-los en el cas que els hagen tancats.

El mes de setembre passat, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria va abonar la primera fase de les ajudes del programa Ribactiva Impulsa’t enfocat a tots els autònoms, professionals i microempreses que es van veure abocats, per llei, al tancament total i complet dels seus negocis o establiments en virtut de l'Estat d'Alarma i, per tant, van deixar de percebre els corresponents ingressos econòmics.

D'aquesta forma, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria va concedir ajudes econòmiques, mitjançant el sistema de concurrència competitiva, a un total de 147 beneficiaris per un muntant global de 266.520 euros. En aquest cas, es van establir ajudes directes de 2.000 euros a cadascun dels beneficiaris pel tancament dels seus locals.

Després de l'anunci de les noves mesures restrictives del Consell, l'Ajuntament de Riba-roja ha convocat amb caràcter d'urgència per a demà a l'Associació de Comerciants i Professionals de Serveis de Riba-roja i a l'Associació d'Hostaleria de Riba-roja, a fi d'avançar-los el nou paquet d'ajudes directes que beneficiaran a un total de 90 comerciants del sector de l'Hostaleria, Restauració i Agències de Viatges.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha subratllat “la importància d'aquesta nova línia d'ajudes que es publicaran pròximament i que pretenen fer costat a un sector, el de l'hostaleria i restauració, juntament amb el de les agències de viatges,  que s'ha vist greument perjudicat per la pandèmia” i ha matisat, “aquestes noves mesures adoptades pel Consell són com a conseqüència de l'augment de casos de les últimes setmanes i són un gest de responsabilitat per a previndre nous contagis”.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon