Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana fa millores en el Poliesportiu amb una inversió de més de 320.000 euros

L'Ajuntament està escometent en les últimes setmanes un total de 10 obres diferents.

L'Ajuntament de l'Eliana està executat, en les últimes setmanes del 2020 i durant aquest mes de gener, un total de 10 obres diferents en el Poliesportiu Municipal amb l'objectiu d'adequar les instal•lacions a les necessitats reals i millorar el servei que es presta als usuaris i usuàries. 

L'obra més important, que s'escometrà en les pròximes setmanes, serà el tancament de la pista coberta en la qual s'invertiran 106.000 euros. Altres 85.000 euros s'han destinat ja a l'adequació de les sales del nou pavelló i s'invertiran prop de 35.000 en la substitució de canastres del mateix pavelló. 

Així mateix, el consistori ha invertit quasi 38.600 euros més en la rampa del magatzem de la pista d'atletisme, 24.000 euros en la reparació de closos del poliesportiu, quasi 12.000 euros en la reparació de la coberta del trinquet i el mateix import en la nova pintura del trinquet i galotxa.

La resta s'actuacions ha sigut el tancament de la pista de vóley, amb un cost de 8.500 euros, la reparació de canastres de la pista coberta exterior, 3.400 euros, i la nova pintura del frontó, que finalitzarà en els pròxims dies i en el qual s'han invertit més de 2.800 euros. 

L'edil de Política Esportiva, Concha Montaner, ha explicat que aquestes transformacions corresponen al pressupost del 2020, a les quals se'ls sumen el nou tatami de karate i la moqueta de gimnàstica rítmica, amb un cost de 14.000 euros. “En 2021 invertirem altres 300.000 euros més en la renovació de la gespa del camp de futbol 11 i el canvi de graderies”, ha anunciat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon