Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament posa en marxa la iniciativa "Sabor a Bétera" per a fer costat a l'hostaleria local

Bétera:


  • L'Agència de Desenvolupament Local llança aquesta campanya informativa per a donar a conéixer l'oferta d'establiments d'hostaleria local que compten amb un servei de menjars per a portar i/o recollir.
  • Els hostalers han d'inscriure's en un formulari per a formar part d'aquesta iniciativa i que es publicite el seu negoci.

 

Amb motiu de les noves restriccions establides per la Generalitat Valenciana que afecta l'activitat de l'hostaleria i restauració, l'Ajuntament de Bétera, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, ha posat en marxa la campanya "Sabor a Bétera". Aquesta iniciativa pretén posar en valor la qualitat del sector i ajudar a un gremi que està patint de primera mà els efectes de la covid-19 promocionant i difonent l'oferta dels establiments locals amb servei de menjar per a portar i/o recollir.

"La importància que el sector de l'hostaleria té per a l'economia de Bétera, com a motor de generació d'ocupació, sent a més una referència turística del nostre municipi mereix que estiguem, encara més si cap, al seu costat pel dur revés que ha suposat el tancament d'aquest sector. Des de l'Ajuntament hem llançat aquesta campanya perquè volem que tots els nostres veïns i veïnes coneguen l'oferta gastronòmica dels nostres bars i restaurants", ha explicat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío.

La campanya s'ha iniciat amb l'enviament a tots els establiments hostalers de Bétera d'informació per a adherir-se a la mateixa i que proporcionen les dades que es detallen en el formulari amb la finalitat d'elabora una guia dels locals que ofereixen aquest tipus de servei i poder així la difusió i promoció d'aquests.

El regidor de Comerç, Joaquín Gómez, ha destacat que "la nostra hostaleria porta des de l'inici de la pandèmia fent un gran esforç i sacrifici, hem d'estar a l'altura i continuar ajudant-los, animem a la ciutadana a fer ús del servei a domicili i de recollida i promocionar així el consum en la nostra restauració".

Els bars, restaurants i cafeteries hauran d'emplenar el següent formulari per a adherir-se a la campanya

https://forms.gle/*n4jaoSFFzVsSuYfe6

Una vegada elaborada la guia es donarà a conéixer a través de tots els canals oficials de comunicació de l'Ajuntament i estarà en permanent actualització.

 


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon