Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera incorpora a 18 veïns i veïnes a través del programa Avalem Jove i Avalem Experiència

Bétera:


  •  S'han contractat 3 joves menors de 30 anys gràcies al programa Avalem Jove. I a 15 ciutadans a través del programa Avalem Experiència.
  •  El Avalem Experiència suposarà un reforç per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el municipi.

 

L'Ajuntament de Bétera ha contractat un total de 18 veïns i veïnes amb el doble objectiu de combatre la desocupació entre la població beterana més vulnerable en el mercat laboral així com també per a reforçar els serveis municipals en aquests moments de crisi sanitària per la Covid-19.

En aquesta línia l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, ha remarcat que "gràcies a programes d'aquest tipus, gestionats per la nostra regidoria d'Ocupació, som capaces de donar resposta a la situació econòmica i social que ha causat la Covid-19 en el nostre municipi, atenent sempre els col·lectius amb major dificultat d'accés al mercat laboral".

Les contractacions s'han formalitzat a través dels programes Avalem Jove "EMPUJU" i Avalem Experiència "Ecovid 2020" subvencionats pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora amb més de 200.000€.

A través del programa Avalem Joves "EMPUJU" s'ha contractat un total de 3 joves menors de 30 anys que s'han incorporat, durant 12 mesos a jornada completa, en les àrees d'Informàtica i Medi Ambient per a exercir funcions específiques de suport en cada departament. Aquestes contractacions suposen una primera experiència laboral per a millorar l'ocupabilitat d'aquests joves de Bétera.

"El foment de l'ocupació juvenil és un dels objectius de l'àrea d'Ocupació perquè és un sector de la població molt qualificat però amb major dificultat per a la inserció laboral", ha destacat la regidora d'Ocupació, Mónica Martín.

Al seu torn enguany, i a conseqüència de la situació sanitària existent, s'ha posat en marxa el programa Avalem Experiència "Ecovid 2020" destinat a majors de 30 anys desocupats preferentment per la conjuntura derivada de la Covid-19. Per a aquest programa l'Ajuntament ha contractat un total de 15 persones perquè durant 6 mesos realitzen labors relacionades amb les necessitats que han sorgit per l'impacte del coronavirus.

A fi de minorar aquests efectes s'ha contractat 5 netejadors/as d'edificis públics que fan tasques de reforç de neteja i desinfecció per a previndre els contagis. Seguint amb el reforç de la neteja i desinfecció s'han incorporat 5 peons de neteja viària per a mantindre nets i desinfectats els carrers evitant el màxim possible la proliferació de zones amb brots.

Al seu torn, s'han incorporat 2 conserges per a dependències municipals que estan realitzant els controls d'aforament per a evitar aglomeracions. I també, controls de temperatura i higiene per a l'accés als edificis públics.

Finalment, el programa "Ecovid 2020" ha contractat 3 tècnics d'educació infantil en les Escoletas Municipals a fi de fer costat als docents en tasques de control d'accessos i menjador entre altres.

"Aquest programa sorgeix per a mitigar els efectes del Covid-19 així com previndre els contagis en la població" ha finalitzat la regidora d'Ocupació.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon