Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Pobla de Vallbona aprova el reglament per regular l’ús dels habitatges socials.

L’ajuda preveu la cessió de pisos fins a un any per a famílies en situació d’emergència habitacional.

La Pobla de Vallbona ha aprovat la convocatòria de subvencions de vivenda per solucionar problemes d’emergència social que puguen patir veïns de la localitat. Es tracta d’ajudar a aquelles famílies que de manera temporal queden sense sostre i evitar així que es convertisca en una situació d’exclusió social.

Els beneficiaris hauran d’acreditar haver patit un desnonament en els darrers sis mesos; trobar-se en situació de violència de gènere o familiar, un sinistre en la vivenda, no tindre habitatge per causa sobrevinguda per problemes de convivència o per la declaració de runa imminent de l’habitatge.

Les ajudes contemplen que la unitat de convivència ha d’estar empadronada al municipi durant un mínim de quatre anys de manera contínua o vint anys per a residents de manera discontínua.

Amb estes ajudes es pretén donar una resposta a la necessitat d’un habitatge digne i adequat i contribuir a l’estabilitat de les  unitats familiars, especialment les vulnerables. La mesura complix amb el compromís  del govern local de fer front a la situació de dificultat que estan vivint les famílies amb problemàtiques greus d’habitatge.

A més, la Pobla ha aprovat el primer reglament d’habitatge social al municipi. Amb este reglament es regula l’ús dels habitatges que l’ajuntament posa a disposició dels beneficiaris.

L’ajuda preveu la cessió dels pisos per un màxim d’un any, prorrogable durant mig any més. El document recull a més les condicions que garantixen un bon ús de la vivenda i la convivència amb el veïnat.

 Des del mes de juny, l’ajuntament manté oberta una oferta de lloguer d’habitatge públic per a què el veïnat i les entitats puguen inscriure aquelles vivendes que tenen desocupades amb la garantia de pagament i seguretat del consistori. A més, la Pobla té tancat ja un conveni amb la SAREB per a la cessió de 4 pisos i podria tancar en els pròxims dies diferents acords amb entitats i particulars.

 


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :