Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

La Mancomunitat Camp de Túria contracta 9 joves pel Programa EMPUJU de Labora

En concret s'han incorporat a treballar a l'entitat pública un llicenciat en Dret i/o tecnic/a de Recursos Humans; tres administratius; un/a tècnic/a grau superior Turisme; un tècnic grau superior relacionat amb Informàtica; un/a tècnic/a de mobilitat; un/a educador/a social i un/a psicòleg/pedagog.

Els joves, que treballaran durant 12 mesos en l'entitat pública, desenvoluparan la feina en les diferents àrees de la Mancomunitat amb l'objectiu de reforçar els serveis i millorar l'atenció a la ciutadania.

Les persones contractades són totes menors de 30 anys i estaven inscrites en Labora i en el Programa de Garantia Juvenil. “Amb aquestes contractacions donem una oportunitat als nostres joves perquè durant un any treballen, amplien els seus coneixements i puguen conèixer com desenvolupem la nostra labor des de les administracions públiques”, ha explicat la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Lola Celda.

“És una gran oportunitat per a totes elles i per a les administracions públiques també. Gràcies a la subvenció de Labora podem ampliar les nostres plantilles per a millorar els serveis que prestem i oferim a la ciutadania de Camp de Túria”, ha afegit Celda.Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :