Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil substitueix 60 punts de llum del centre històric posant tecnologia LED

Amb aquesta intervenció l'enllumenat públic comptarà amb lluminàries de tecnologia led, la qual cosa suposarà una reducció substancial del consum així com l'increment de l'eficiència energètica i mediambiental. "La substitució dels llums actuals de vapor de sodi per aquestes amb tecnologia LED suposarà un estalvi anual en consum energètic de 28.700 kW/h i això suposarà que es deixen d'emetre a l'atmosfera 13,326 tones de CO₂ a l'any", han apuntat des de l'Ajuntament.

L'import del projecte de millora d'eficiència energètica és de 6.769€, sufragat al 50% amb fons municipals i l'altre 50% a través de la subvenció de 3.387€ concedida per la Generalitat Valenciana.

A més d'aquesta actuació s'han instal·lat també noves lluminàries led en la zona de l'antiga estació de dalt i al carrer Vinatea-encreuament amb Constitució. L'actuació ha tingut com a objectiu reforçar la visibilitat nocturna d'aquests carrers i amb això la seguretat dels vianants i la visibilitat dels conductors. 

Els nous punts de llum s'han col·locat als carrers que tenien deficiències lumíniques, i després d'escoltar les demandes veïnals. "Des del Consistori continuem treballant per a continuar millorant el benestar de la ciutadania de Benaguasil i per a tractar de complir sempre que siguen possible, les peticions i demandes que ens fan arribar els veïns, com ha ocorregut amb aquests nous punts de llum", han assenyalat fonts municipals.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon