Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els premis del VI Certamen “Pascual Enguídanos-George H. White” recauen en Ángela Rodríguez i Carme Cardona

Llíria:

El regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, va entregar ahir els premis de la sisena edició del Certamen Literari de relats curts en castellà i valencià "Pascual Enguídanos-George H. White", que organitza anualment la Xarxa Municipal de Biblioteques de l'Ajuntament de Llíria.

La guanyadora del primer premi en la categoria de castellà ha sigut Ángela Rodríguez Verge amb l'obra "Divendres", mentre que va resultar finalista Vicenta Moyano Peña amb "El búnker".

En la modalitat de valencià, el primer premi va ser per a Carme Cardona Bartual amb "Missió al Planeta Negre", i va quedar finalista el treball "L'òbol de Caront" de Llorenç Delgado i Santos.

El primer premi, en cadascuna de les categories, estava dotat amb 800 euros, i els guardons per a les finalistes amb 400 euros. Un total de 131 obres, 104 en castellà i 27 en valencià, es van presentar a la present edició del certamen.

L'edil d'Ensenyaments Artístics i Xarxa de Biblioteques, Paco García, va felicitar les persones guardonades i va destacar "l'alta participació del concurs enguany, amb molta qualitat de les obres presentades segons el jurat, en uns premis que servixen a més per a continuar projectant el llegat del nostre escriptor Pascual Enguídanos, precursor de les novel·les de ciència-ficció a Espanya".

A més, l'edil va anunciar que "molt prompte vorà la llum la publicació del llibre que recull les obres premiades en les cinc primeres edicions i que també estaran disponibles digitalment els treballs guardonats enguany en la web de la Biblioteca municipal, ja que la intenció és traure en paper els relats cada cinc anys".
 

 



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon