Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Pots buscar

Campanya de la UPCCA Camp de Túria per a Nadal: “Decidim #*ConCon(s)ciència i #SinRodeos”

Missatge de la UPCCA Camp de Túria per a aquest Nadal

La UPCCA de la Mancomunitat Camp del Túria llança la Campanya “Decidim #ConCon(s)ciència i #SinRodeos” per a sensibilitzar a la població, especialment als i les més joves, sobre els riscos del consum d'alcohol, tabac, cànnabis, begudes energètiques i ús abusiu dels videojocs. La Campanya consta de 5 il·lustracions que aniran veient la llum durant el mes de desembre i gener de 2021.

Alcohol

Actualment, el consum d'alcohol està estès i normalitzat en la nostra societat. Segons l'Enquesta EDATS del 2019/2020, un dels principals motius per a beure de les persones entre 15-64 anys és que genera diversió i afavoreix l'encaixar en un grup. A més, durant la pandèmia s'han anat reproduint informacions falses en relació al seu consum i la Covid-19, notícies que afirmen que el consum pot ajudar-nos a prevenir el contagi, que ens evadeix i desconnecta de la situació actual. Res més lluny de la realitat.

Videojocs

Estar en contacte amb els seus iguals, trobar continguts saludables, divertir-se desenvolupant capacitats i potenciar les habilitats personals i professionals és possible en la Xarxa i també amb els videojocs. Com a educadors/as, mares, pares, etc. hem de ser conscients de com funcionen i quin contingut tenen els videojocs que els nostres fills i filles utilitzen. A més, és imprescindible activar mesures preventives per a evitar un ús abusiu i una exposició als perills existents en la xarxa.

“Decidim #AmbCon(s)ciència i #SenseVoltes” 

Ens podem divertir, ¡#AmbDecisió i #SensePressió!Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :