Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya de la UPCCA Camp de Túria per a Nadal: “Decidim #*ConCon(s)ciència i #SinRodeos”

Missatge de la UPCCA Camp de Túria per a aquest Nadal

La UPCCA de la Mancomunitat Camp del Túria llança la Campanya “Decidim #ConCon(s)ciència i #SinRodeos” per a sensibilitzar a la població, especialment als i les més joves, sobre els riscos del consum d'alcohol, tabac, cànnabis, begudes energètiques i ús abusiu dels videojocs. La Campanya consta de 5 il·lustracions que aniran veient la llum durant el mes de desembre i gener de 2021.

Alcohol

Actualment, el consum d'alcohol està estès i normalitzat en la nostra societat. Segons l'Enquesta EDATS del 2019/2020, un dels principals motius per a beure de les persones entre 15-64 anys és que genera diversió i afavoreix l'encaixar en un grup. A més, durant la pandèmia s'han anat reproduint informacions falses en relació al seu consum i la Covid-19, notícies que afirmen que el consum pot ajudar-nos a prevenir el contagi, que ens evadeix i desconnecta de la situació actual. Res més lluny de la realitat.

Videojocs

Estar en contacte amb els seus iguals, trobar continguts saludables, divertir-se desenvolupant capacitats i potenciar les habilitats personals i professionals és possible en la Xarxa i també amb els videojocs. Com a educadors/as, mares, pares, etc. hem de ser conscients de com funcionen i quin contingut tenen els videojocs que els nostres fills i filles utilitzen. A més, és imprescindible activar mesures preventives per a evitar un ús abusiu i una exposició als perills existents en la xarxa.

“Decidim #AmbCon(s)ciència i #SenseVoltes” 

Ens podem divertir, ¡#AmbDecisió i #SensePressió!



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon