Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera assegura que l'aigua potable del municipi és totalment segura i adverteix sobre notícies falses



En un comunicat oficial l'ajuntament de Bétera ix al pas de determinades notícies que qualifica de falses i que no tenen més intenció que crear por i sentiments d'inseguretat entre els veïns i veïnes del municipi.. Es tracta d'algunes comunicacions no oficials i sense suport oficial sobre algun cas de legionel·la.

L'Ajuntament de Bétera informa:

  1. Que la xarxa d'aigua potable del municipi és totalment segura i que es compleixen tots els paràmetres i mesures de prevenció recollides en la legislació vigent. Per a això, es realitzen periòdicament anàlisi de l'aigua potable en la xarxa pública a través d'un Laboratori extern.

  1. Que de manera no oficial ha tingut coneixement d'un cas aïllat de legionel·la, del qual es desconeix l'origen i la causa i del qual s'espera i desitja la ràpida recuperació.

  1. Que per part de Salut Pública i/o de l'Hospital Arnau de Vilanova NO hi ha comunicació de l'existència de cap brot de legionel·la a Bétera i per tant, no s'ha activat per part de les autoritats sanitàries competents el protocol establit per a aquests casos.

  1. Que per part de l'Ajuntament i com a mesura addicional i preventiva s'han pres mostres en la xarxa d'aigua pública perquè un Laboratori homologat i certificat realitze les analítiques pertinents.

  1. Que no hi ha cap indici de l'existència de cap brot, fet que s'ha comprovat amb el Centre de Salut de Bétera.

 Que l'Ajuntament desconeix la font d'aquest rumor i que es reserva el dret d'emprendre qualsevol acció legal contra aquells que difonguen aquest tipus d'informacions.

  1. Que es prega la col·laboració ciutadana per a no distribuir informacions de fonts no oficials, errònies o que puguen crear alarma en la població. La informació del municipi és comunicada a través dels canals oficials de comunicació de l'Ajuntament.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon