Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra implanta noves mesures per lluitar contra la covid19 i reduix l'horari dels Parcs Infantils

L’Ajuntament de Serra està implantant noves mesures per lluitar contra la covid19 per això ha reduït l’horari dels parcs infantils municipals fins les 19.00 hores. Solament es podrà fer ús dels parcs des de les 11.00 del matí fins les 19.00 hores. Uns espais que des de que van reobrir solament estaven en ús a partir de les 11.00 hores degut a les tasques de desinfecció i neteja que es fan diàriament pels serveis municipals.

“Volem que els nostres xiquets i xiquetes continuen fent ús dels parcs de manera segura. Per això hem limitat l’horari, per evitar també els mals usos que últimament s’està fent d’estos equipaments per part de segments de població per als que no estan pensats” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. En les últimes setmanes, un parc municipal ha sofert actes de vandalisme i hi ha concentracions de persones que de vegades excedeixen els límits permesos.

A més a més, l’Ajuntament de Serra ha intensificat les tasques de desinfecció i neteja de contenidors de residus i de totes les baranes i passamans que hi existeixen a la població.

Neteja que es realitza dos vegades per setmana. A més a més tots els edificis municipals compten amb dispensadors d’hidrogel que es van instal·lar durant la desescalada.

D’altra banda el consistori continua donant prioritat a l’atenció telemàtica i telefònica per damunt de la presencial que es fa a través de cita prèvia. No obstant això, tot el personal de l’Ajuntament de Serra continua estant a disposició de la ciutadania. L’alcaldessa de Serra fa una crida a la responsabilitat por part de la població per poder vèncer el virus.


Serra



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon