Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra il·lumina de morat els edificis i monuments pel 25N

Els edificis públics i els monuments més emblemàtics del casc urbà es visten amb el color morat durant estes dos setmanes fins el 25 de novembre . Amb il·luminació morada, l’Ajuntament de Serra pretén donar visibilitat al 25N, jornada en què es commemora el Dia contra la Violència de Gènere.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Serra du endavant esta iniciativa a través de les regidories de Benestar Social i Igualtat. “Volem donar visibilitat a la lluita contra esta lacra social que és feina de totes les persones” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. Anit es van encendre les llums morades a l’Ajuntament de Serra, Casa de la Cultura, les torres andalusines del Senyor i de l’Ermita així com la semirodona del cementeri i la font mural de l’entrada de la població.

Serra, dona la cara

Paral·lelament, el consistori està duguent a terme una campanya de gran impacte entre la població en la que desenes de veïns i veïnes estan donant la cara contra la violència de gènere. “Serra dona la cara és una campanya en la que el veïnat ha volgut fotografiar-se per fer un gran lona de 3 x 5 metres que es desplegarà a la façana de l’ajuntament abans del 25N. En ella estaran las cares de les persones que han volgut donar la cara contra la violència masclista” comenta l’ alcaldessa Alicia Tusón.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon